Nintendo Reparatie

Bij Profone in Doetinchem kunnen wij reparaties uitvoeren van alle merken. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw toestel uit. Onze technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van uw toestel krijgt u 6 maanden garantie vanuit Profone zelf. Daarnaast gebruiken wij voor zo ver mogelijk alleen originele onderdelen direct geleverd vanuit onze leveranciers. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Doetinchem of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Nintendo Nintendo niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Nintendo kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Nintendo reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Nintendo Nintendo voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Nintendo Nintendo.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Nintendo Nintendo direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Nintendo kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Doetinchem.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Nintendo Nintendo? Dan bent u bij Profone te Doetinchem op het juiste adres!