Huawei G Series Reparatie

Is uw Huawei G Series aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Profone te Doetinchem bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Huawei G Series. De meeste reparaties voor de Huawei G Series voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Huawei G Series ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Huawei G Series natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Huawei G Series geven wij 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Huawei G Series niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Huawei kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Huawei reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Huawei G Series voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Huawei G Series.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Huawei G Series direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Huawei kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Doetinchem.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Huawei G Series? Dan bent u bij Profone te Doetinchem op het juiste adres!