U10 Reparatie

Bij Profone in Doetinchem voeren wij alle reparaties voor de U10 uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw U10 uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de U10 krijgt u 12 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van U10 direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Doetinchem of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw U10 apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw U10 U10 niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw U10 kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende U10 reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de U10 U10 voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de U10 U10.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de U10 U10 direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor U10 kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Doetinchem.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de U10 U10? Dan bent u bij Profone te Doetinchem op het juiste adres!